Author Topic: BF2 patch doesn't update  (Read 436 times)

Offline UncookedPenguin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
BF2 patch doesn't update
« on: 30-06-2010, 01:06:32 »
So what the heck is this?
I downloaded a patch from this site but it doesnt seem to work:
http://www.battlefield.ea.com/battlefield/bf2/

I'm so pissed off because I've tried to make this work about three hours but no! Every time I install the patch, it doesn't update it. I have still the version 1.1XXXX

Offline MaJ.P.Bouras

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 3.210
  • A Hellenic version of Jackie Chan.
    • View Profile
Re: BF2 patch doesn't update
« Reply #1 on: 30-06-2010, 02:06:29 »
You need patch 1.41 and then you can have the 1.5 patch...

Offline Die Happy

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 1.757
  • Live Long & Die Happy
    • View Profile
Re: BF2 patch doesn't update
« Reply #2 on: 30-06-2010, 10:06:34 »
here are some links
first install this (version 1.41) http://www.4players.de/4players.php/download_info/PC-CDROM/Download/45679.html

then this (version 1.5) http://www.4players.de/4players.php/download_info/Downloads/Download/52923/Battlefield_2/Patch_15.html

sry for german site, but i guess download is spelled the same in many languages


or simply google for bf2 patches
Live Long & Die Happy

Offline UncookedPenguin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: BF2 patch doesn't update
« Reply #3 on: 30-06-2010, 11:06:40 »
But I installed the version 1.4 from the site which link is on my first post but it didn't seem to work..
I'll try to make this work.. Let see..

OK. So now it works. The version number in the game doesn't change but still the version changes.

Sorry for my bad english. English is not my native language.
« Last Edit: 30-06-2010, 12:06:27 by UncookedPenguin »

Offline Die Happy

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 1.757
  • Live Long & Die Happy
    • View Profile
Re: BF2 patch doesn't update
« Reply #4 on: 30-06-2010, 13:06:41 »
see what you wrote and what everyone else wrote
you wrote patch 1.4
everyone else wrote patch 1.41

small difference in numbers but huge difference in patches ;)

and btw what do you mean it doesn't update ?
does the installer/patcher abort the patching  ? if yes does it give out any error message ?

if both of the patches run without any complaints it should have worked.
the version number INGAME (in the upper right i think) will NOT show version 1.41 or 1.5 it will be some different long number.the number for patch version 1.5 is 1.5.3153-802.0
« Last Edit: 30-06-2010, 13:06:23 by Die Happy »
Live Long & Die Happy