Author Topic: Reloading more ammo  (Read 1876 times)

Offline honibear61

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Reloading more ammo
« on: 18-05-2009, 01:05:19 »
I just wondering can you restock the ammo supply of a tank?
Seems pretty dumb if you can't!!!
How do you do it?
Also how do you use the artillery?
I know its E to enter & then right mouse button to get oer head view but how do you target enemies?
Great site

Offline Schneider

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.694
  • Ofw.Josef_Schneider
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #1 on: 18-05-2009, 02:05:02 »
Sure you can...
a) with an ammo truck
b) with ammo boxes dropped by the commander.

To target enemies with the artillery you need some scouts spotting enemy positions with their binoculars, then line up to 0/0 and kaboom

Offline General_Henry

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.460
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #2 on: 18-05-2009, 02:05:56 »
Sure you can...
a) with an ammo truck
b) with ammo boxes dropped by the commander.

To target enemies with the artillery you need some scouts spotting enemy positions with their binoculars, then line up to 0/0 and kaboom

why you missed out ammo kit?

Offline Schneider

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.694
  • Ofw.Josef_Schneider
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #3 on: 18-05-2009, 03:05:45 »
Can you rearm tanks with it? Never tried it, always used it for stationary guns.

Offline honibear61

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #4 on: 18-05-2009, 06:05:01 »
OK thanks What do they look like??? ???
How does cmmander drop ammo boxes?
I usually play single player missions.
Another thing I don't have Normandy Map How do I get it?
Also Is there a 2.2 version of FH2? Where do I get a copy?
Thanks

Offline Cadyshack

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 372
  • Nanananananananana
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #5 on: 18-05-2009, 07:05:43 »
v2.2 and therefore Normandy is not out yet. The team is still working on it.

Suppy trucks look like normal trucks, but with a bunch of boxes in the back. They also don't have tarps, and can only hold 2 people.

Commander deployed boxes are parachuted in by the commander. They look like the normal BF2 box, a square with rigging tight around it.
To deploy said box, be the commander and find a radio, hit caps lock, then select the SUPPLIES button and select where to drop it.

The infantry ammo supply kit is a pickup kit on some maps that looks like a rifle leaning on a box. Pick it up, select the box, and drop it next to whatever static gun you want to resupply. I also have no idea if it can supply vehicles, so you could give it a try.

Offline Eat Uranium

  • Tea Drinker
  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 4.511
  • Today's news will contain [REDACTED]
    • View Profile
    • FH2 Music
Re: Reloading more ammo
« Reply #6 on: 18-05-2009, 08:05:56 »
The thing with the ammo kit is that you won't find it on any SP maps, as it was a 2.1 item, and the SP maps are still in the 2.0 version.

Offline Die Happy

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 1.757
  • Live Long & Die Happy
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #7 on: 18-05-2009, 09:05:19 »
the ammo kit supplys all "vehicles" this includes all tanks, apcs  etc + all statics guns, MGs, paks, flak, arty, mortar etc
Live Long & Die Happy

Offline Archimonday

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.197
  • Sir vis pacem, para bellum!
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #8 on: 20-05-2009, 01:05:11 »
The thing with the ammo kit is that you won't find it on any SP maps, as it was a 2.1 item, and the SP maps are still in the 2.0 version.

true but there's easy ways to replace other kits, or even vehicles with that kit using the Object Spawners for singleplayer. I do it all the time.

Offline honibear61

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Reloading more ammo
« Reply #9 on: 20-05-2009, 01:05:59 »
How do I do the object spawn?
Is it a command or cheat code?
Are there cheat codes for FH2?