Author Topic: Why don't the bots move on Falaise Pocket?  (Read 1010 times)

Offline ebevan91

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« on: 22-05-2010, 00:05:17 »
I wanted to play the map in SP but the friendly bots do NOTHING. One day I just used them as target practice.

Off topic but where the heck is the P38 in FH2?
« Last Edit: 22-05-2010, 01:05:13 by ebevan91 »

Offline Ts4EVER

  • Banner of THeTA0123
  • Developer
  • ******
  • Posts: 7.758
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #1 on: 22-05-2010, 01:05:10 »
The P47 is on Operation Cobra.

Offline ebevan91

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #2 on: 22-05-2010, 01:05:01 »
The P47 is on Operation Cobra.

Sorry lol I mean the P-38 Lightning

Offline Ts4EVER

  • Banner of THeTA0123
  • Developer
  • ******
  • Posts: 7.758
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #3 on: 22-05-2010, 01:05:08 »
That one is not even in the game  ???

Offline ebevan91

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #4 on: 22-05-2010, 02:05:31 »
That one is not even in the game  ???
Aww it's not? I've only been playing the mod for a little over a week so I still don't really know what's in and what's not in.

Offline djinn

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 5.723
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #5 on: 22-05-2010, 11:05:31 »
Wait.. how does the lightning being ingame have to do with bots moving on Faliase?

Can someone move this?

Offline ebevan91

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 53
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #6 on: 22-05-2010, 16:05:20 »
Wait.. how does the lightning being ingame have to do with bots moving on Faliase?

Can someone move this?
Well I created the thread wondering about why the bots won't move in the map but then I said Off topic why is the P38 not in the game and apparently that's the only part of my question people read.

I still want to know why the bots don't they just stand there and run into fences sometimes. However the German bots move.

Offline Matthew_Baker

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 1.759
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #7 on: 22-05-2010, 16:05:33 »
Yeah none of my bots move either, they spawn and look around. Not even my german team moves. And I CTD when about to get shot at by someone.

Offline Remick04

  • Moderator
  • ***
  • Posts: 103
    • View Profile
Re: Why don't the bots move on Falaise Pocket?
« Reply #8 on: 23-05-2010, 05:05:34 »
I had this happen on a map I hadn't even created a navmesh for yet. I just wanted to fool around on the map, but somehow got bots to spawn on it. They just stood where they spawned and as soon as I made contact with the enemy it crashed. So if you're having these problems on Falaise, either, you have no 'Aipathfinding' folder for Falaise or your Gamemodes have no 'StrategicAreas.ai' files.... If you're using the Falaise singleplayer files from these forums make sure you have everything installed properly and in the right place. If you don't have the Falaise singleplayer files, then your problem is that Falaise doesn't have official singleplayer support and you need to download the extra files.

On a related note, weren’t the static placements on Falaise competly redone for 2.26? I havn't played much of the map so I don't know...