Author Topic: hslan battlerecorder  (Read 2149 times)

Offline Battlefieldfan45 (CroPanzer)

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.531
  • Gebalte? Anyone?
    • View Profile
hslan battlerecorder
« on: 21-05-2010, 10:05:35 »
I've seen hslan got a battlerecorder but the problem is every time I want to download a battlerecorder file, it says it's not existing. Is it a bug or it's just me?

 
Playing WoT with ingame nick: CroPanzer

Offline Capten_C

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.180
  • Well well well well well well well
    • View Profile
    • Youtube
Re: hslan battlerecorder
« Reply #1 on: 21-05-2010, 11:05:32 »
I don't think they've set it up right.
However I found a link on hslan that should have the downloadable files, I haven't tried getting any from it yet though.

>>> http://88.198.52.198/rotate_demo/ <<<

LEGENDARY FORGOTTEN HOPE 2 ROUNDS!!! >> https://www.youtube.com/watch?v=2xtJF9fL1YI

Offline Battlefieldfan45 (CroPanzer)

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.531
  • Gebalte? Anyone?
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #2 on: 21-05-2010, 11:05:31 »
Nice tnx.
I was just about to ask about that.

 
Playing WoT with ingame nick: CroPanzer

Offline hslan.totaler_humbug

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 567
    • View Profile
    • hslan
Re: hslan battlerecorder
« Reply #3 on: 21-05-2010, 11:05:15 »
You mean download them via the "Community"-tab? If I´m informed correct that doesn´t work properly, that´s why we have uploaded them there.
We need to be able, to throw Thermos out of Spotterplanes.

Offline Battlefieldfan45 (CroPanzer)

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.531
  • Gebalte? Anyone?
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #4 on: 21-05-2010, 12:05:38 »
Yep.
Any known reason why it doesn't work?

 
Playing WoT with ingame nick: CroPanzer

Offline von.small

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.455
  • Last of my kind
    • View Profile
    • WEARMEME
Re: hslan battlerecorder
« Reply #5 on: 21-05-2010, 12:05:12 »
EA Games, I don't think it's ever worked.

If you want to snoop around all the game servers that run BattleRecorder just go to...

http://www.game-monitor.com/search.php?order=players&vars=gamevariant=fh2&game=bf2

Click on the server you like e.g. HSLAN...

Then just below the Firefox toolbar addvert, click on the SERVER VARIABLES tab.

If the server has Battlerecorder running the link will appear in those details.  Remmember that not everyone runs it, so expect to find no link in most cases, the F|H servers seomtimes run it, hslan does and some switch it on for a few ngihts only.
HadrianBT - Why the hell would "Germany" attack pigmy ppl??!!
Thorondor123 - I agree that people are not wearing enough hats

Offline luftwaffe.be

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 1.360
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #6 on: 21-05-2010, 14:05:39 »
Quote
EA Games, I don't think it's ever worked.

yes it did. I downloaded one around the time it was released

Offline Lightning

  • Dreamcrusher
  • *****
  • Posts: 1.517
  • FH2 Dev
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #7 on: 23-05-2010, 01:05:40 »
I need to have the battlerecorder files of Operation Cobra from about an hour ago. I do not see them on the site yet, is this because the site doesn't update regularly, or what?

Offline Slayer

  • Freeze Veteran
  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 3.959
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #8 on: 23-05-2010, 01:05:06 »
I crashed around that time too. I filed a crash report, so at least there has to be some data somewhere. If needed, I can post what I did etc here too.

Offline Lightning

  • Dreamcrusher
  • *****
  • Posts: 1.517
  • FH2 Dev
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #9 on: 23-05-2010, 01:05:26 »
I know Slayer, I am using the battlerecorder to analyse crashes. Your report and the report of someone else who crashed at the same time as you, another report and my own crash all took place around the watermill in Cobra. There has to be something wrong there and I hope I can find out what it is by looking at the recorded file.

At any rate, thanks for the crashreport - it was of much help.

Offline Slayer

  • Freeze Veteran
  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 3.959
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #10 on: 23-05-2010, 01:05:00 »
At any rate, thanks for the crashreport - it was of much help.
Anytime. I'm glad to hear it was helpful!

Offline [F|H]Taz18

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 124
    • View Profile
    • Forgotten Honor
Re: hslan battlerecorder
« Reply #11 on: 23-05-2010, 03:05:34 »
I know Slayer, I am using the battlerecorder to analyse crashes. Your report and the report of someone else who crashed at the same time as you, another report and my own crash all took place around the watermill in Cobra. There has to be something wrong there and I hope I can find out what it is by looking at the recorded file.

At any rate, thanks for the crashreport - it was of much help.

Lightning there is no BattleRecorder file when a server crashes!

Offline Slayer

  • Freeze Veteran
  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 3.959
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #12 on: 23-05-2010, 03:05:37 »
Lightning there is no BattleRecorder file when a server crashes!
It wasn't a server crash, it was a mass client crash: multiple players get disconnected, but the game goes on for most of the players like nothing happened.

Offline [F|H]Taz18

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 124
    • View Profile
    • Forgotten Honor
Re: hslan battlerecorder
« Reply #13 on: 23-05-2010, 05:05:17 »
It wasn't a server crash, it was a mass client crash: multiple players get disconnected, but the game goes on for most of the players like nothing happened.

I know what a client crash is smart ass!  :P

Offline Lightning

  • Dreamcrusher
  • *****
  • Posts: 1.517
  • FH2 Dev
    • View Profile
Re: hslan battlerecorder
« Reply #14 on: 23-05-2010, 09:05:37 »
Yay! The recorder files are there now.