Author Topic: Bardia bug.  (Read 791 times)

Offline cannonfodder

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.228
    • View Profile
Bardia bug.
« on: 10-01-2010, 13:01:37 »
It's more a complete map killer than a bug...

Should I be posting SP bugs here or in the 'Bug reporting' section?

Offline djinn

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 5.723
    • View Profile
Re: Bardia bug.
« Reply #1 on: 10-01-2010, 13:01:22 »
Its that way I think because its assumed bots will move straight through once the wall is breached

Adding ai code to the wall to help them recognize it will be a big mess so I thnk its either this or without bots being able to pass there at all....


Offline cannonfodder

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.228
    • View Profile
Re: Bardia bug.
« Reply #2 on: 10-01-2010, 13:01:38 »
Is that fence destructible?

The Italian bots were doing the same thing on the other side of the fence.

The problem is this fucks the map completely, they pile up against that fence and then it's me vs the whole Italian army... :(

Offline djinn

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 5.723
    • View Profile
Re: Bardia bug.
« Reply #3 on: 10-01-2010, 14:01:58 »
ya, MOH style...

I dunno, I think bots needn't pass that side.. it sure helps the flow of things once the fence is gone, but it certainly does damage when it isn't...