Author Topic: Error opening FH2  (Read 233 times)

Offline BigBigMonkeyMan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Error opening FH2
« on: 12-06-2020, 21:06:44 »
I was playing FH2 fine for about a month now, but just yesterday got this message. Anyone solutions?

Offline Stubbfan

  • Developer
  • ******
  • Posts: 510
    • View Profile

Offline CB-Corrado

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #2 on: 14-06-2020, 20:06:58 »
But after installation there are no more options in the menu for CMP installation, update or repair?

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.461
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #3 on: 15-06-2020, 17:06:52 »
you can repair your updater to get the CMP stuff back, just don't tick the "check or updates" option related to the CMP in your launcher settings and you will be fine, or just get the maunal download links for CMP stuff:

https://cmpcdn.b-cdn.net/full/minimod.zip
https://cmpcdn.b-cdn.net/full/cmp-map-pack-cmp-0.0.34.zip

Offline CB-Corrado

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #4 on: 15-06-2020, 21:06:22 »
Thank you for the answer.
But after I "repaired" the installation of FH2, I got the same error message again when starting the first time.
So there was no way to untick the "check or updates" option related to the CMP.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.461
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #5 on: 16-06-2020, 19:06:23 »
Then run installer from Stubbfan's link again and download CMP content manually.

Offline Dago Red

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #6 on: 16-06-2020, 21:06:35 »
Similar issue. Launched FH2 just fine for years (decades really). Was very happy to see the CMP updater integrated because the standalone never worked for me, always froze. This time it worked using the integrated FH2 official launcher and I played as normal just fine, including CMP maps for a week.

Suddenly, today, FH2 launcher throws up and error about strings missing, etc (didn't screenshot it) and its gibberish to me. Won't launch. I reinstalled the launcher and am able to launch now, but like mentioned above there's no CMP integration any longer.

Offline CB-Corrado

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #7 on: 16-06-2020, 22:06:10 »
Then run installer from Stubbfan's link again and download CMP content manually.

Well, the problem is not to get the CMP content, because it's already there.
But I want the CMP integration in the launcher options menu.

Offline CB-Corrado

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #8 on: 17-06-2020, 21:06:10 »
Will a patch be relesed to solve this bug?

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.461
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #9 on: 17-06-2020, 22:06:28 »
You don't need that integration at the moment, and yes, it will be fixed in future.

Offline CB-Corrado

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
    • View Profile
Re: Error opening FH2
« Reply #10 on: 12-07-2020, 20:07:19 »
Is the problem fixed in the 2.57 patch? Is it possible to check for community map pack updates on launch now?