Author Topic: Motovskiy Bay 32p ctd  (Read 319 times)

Offline SadCamelion

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Motovskiy Bay 32p ctd
« on: 17-05-2020, 14:05:14 »
The 32p version of Motovskiy Bay always crashes to desktop while loading, at around 15% in the object phase without any message in windowed mode. the 16 and 64 versions work though.
There aren't enough Italian tanks.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.482
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #1 on: 17-05-2020, 16:05:26 »
Works fine for in both conquest and singleplayer mode. Try repairing your build, maybe some files got corrupted during the update.

Offline SadCamelion

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #2 on: 18-05-2020, 22:05:53 »
Thanks for the fast answer.
I did a clean install with the new version. Then I noticed you can set it to include checking for cmp updates too, I did that and then the launcher chrashed every time after checking for updates.

After that, I installed the now old 2.55 Launcher from the website again, but didnĀ“t change anything else. I could play on the public server, I could play the campaign and all coop stuff too. Only Motovskiy 32 crashed while loading in the objects stage, so I concluded it must be a problem with the objects in that version of the map.
I mean, how could an older launcher cause a problem with only one layer of a map?
There aren't enough Italian tanks.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.482
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #3 on: 18-05-2020, 23:05:34 »
Launcher has nothing to do with it, I'd recommend manually removing Motovskiy Bay from your ...\Forgotten Hope 2\mods\fh2\levels location and hit repair.

Offline SadCamelion

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #4 on: 19-05-2020, 01:05:07 »
I already did that, it only downloads the new launcher with some 6 MB but the motovskiy folder has the exact same file size as before and it still crashes just like before.
There aren't enough Italian tanks.

Offline batistadk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • SP/COOP junkie
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #5 on: 19-05-2020, 09:05:50 »
The 32p version of Motovskiy Bay always crashes to desktop while loading.

I confirm that. But the map loads and plays fine as SP though.
« Last Edit: 19-05-2020, 09:05:44 by batistadk »

Offline SadCamelion

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #6 on: 19-05-2020, 14:05:43 »
Ok, I forgot to say that the problem is with the coop 32 version. Singleplayer and Conquest indeed work fine.
There aren't enough Italian tanks.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.482
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #7 on: 19-05-2020, 20:05:00 »
Ok, I forgot to say that the problem is with the coop 32 version. Singleplayer and Conquest indeed work fine.
You are right. I only checked it in SP and Conquest modes and COOP does crash for me too indeed. To fix it, go to your  ....\Forgotten Hope 2\mods\fh2\levels\motovskiy_bay location, and open server.zip (use 7zip, winrar etc), then go to GameModes -> gpm_coop -> 32 and open "GamePlayObjects.con" file. Remove duplicated:
Quote
rem Auto-added FH2 AiFixes
run /AIFixes/aifixes.con
From the top of the file and hit save. Not sure why it got duplicated, but it's the reason for the map crashing.

Thank for reporting, we may release a hotfix in following weeks to fix this and some other issue we encountered with 2.56 so far!

Offline batistadk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • SP/COOP junkie
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #8 on: 20-05-2020, 04:05:53 »
Applied the fix and everything is working right. Thanks jan!

Offline SadCamelion

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 76
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #9 on: 20-05-2020, 19:05:34 »
yes, that fixes it. Thanks!
There aren't enough Italian tanks.

Offline Chad1992

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 527
  • Back in the Swing of Things
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #10 on: 21-05-2020, 06:05:41 »
Is the file locked?  When i try to back space it won't let me?


Offline batistadk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • SP/COOP junkie
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #11 on: 21-05-2020, 07:05:29 »
Chad, you should cut the file and paste it somewhere else, like your desktop, for example. Then, proceed with the changes. After you finish, return the file to the original location.

Offline Gregb1955

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #12 on: 21-05-2020, 08:05:51 »
The 64p version of Motovskiy Bay crashes when I pick up the German heavy mg ( with scope). I concur also that The 32p version of Motovskiy Bay also crashes on load up.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.482
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #13 on: 21-05-2020, 17:05:19 »
The 64p version of Motovskiy Bay crashes when I pick up the German heavy mg ( with scope).
I just checked it in conquest, coop and singleplayer and it works fine for me.

I concur also that The 32p version of Motovskiy Bay also crashes on load up.
fix for that is in my previous post.

Offline Chad1992

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 527
  • Back in the Swing of Things
    • View Profile
Re: Motovskiy Bay 32p ctd
« Reply #14 on: 21-05-2020, 18:05:28 »
Chad, you should cut the file and paste it somewhere else, like your desktop, for example. Then, proceed with the changes. After you finish, return the file to the original location.

got it thanks