Author Topic: MG42 mounted on vehicles  (Read 166 times)

Offline blander

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 185
    • View Profile
MG42 mounted on vehicles
« on: 30-10-2018, 05:10:28 »
Hi, since the new patch is out the MG42´s mounted on vehicles like Panther G and halftrack in Ogledow don´t work properly when you press right mouse button. Besides of zooming-in the gun fires an almost silent single shot.

Offline Stubbfan

  • Developer
  • ******
  • Posts: 486
    • View Profile
Re: MG42 mounted on vehicles
« Reply #1 on: 30-10-2018, 11:10:53 »
We are aware of the problem. But as far as we know it's been like that since 2.53. Although it's just now that we received multiple reports about the issue.

Offline FiveStars

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: MG42 mounted on vehicles
« Reply #2 on: 30-10-2018, 12:10:00 »
Maybe try pressing X?

Offline blander

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 185
    • View Profile
Re: MG42 mounted on vehicles
« Reply #3 on: 31-10-2018, 02:10:14 »
I don´t remember if pressing only X makes it work, I think it´s the same as using the mouse. I´ve used the MG42 on vehicles just fine before, it only happened with the new patch.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.278
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: MG42 mounted on vehicles
« Reply #4 on: 31-10-2018, 06:10:17 »
I did attempt to fix it long before the release, the bug was there in 2.53 (released on 25th of May) and it makes certain weapons fire and others' bolt to move / mags to rotate when you press or hold RMB. It's really funny how everyone suddenly notices it, when it's there for half a year already.