Author Topic: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)  (Read 13595 times)

Offline Turkish007

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 4.021
  • Mini-mod necromancer
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #15 on: 20-01-2013, 14:01:55 »
By the way, there's only one easter egg in this version. It's a vehicle. Depending on how much you like Japanese stuff, you may be shocked or delighted.

so its a tank?  :)


Yeah.  ;)

Downloaded and looking for it.. :) should I psot my feedback and bugreportings here?

EDIT: Just had the weirdest and funniest bug  ;D Invisible MP40!





This made my day  ;D
« Last Edit: 20-01-2013, 15:01:45 by TurkishCommando007 »

Offline Lupin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 270
    • View Profile
    • Lurkerchan
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #16 on: 21-01-2013, 00:01:31 »
By the way, there's only one easter egg in this version. It's a vehicle. Depending on how much you like Japanese stuff, you may be shocked or delighted.

so its a tank?  :)


Yeah.  ;)

Downloaded and looking for it.. :) should I psot my feedback and bugreportings here?

EDIT: Just had the weirdest and funniest bug  ;D Invisible MP40!





This made my day  ;D

Ah dang, thought I fixed that. This happened after you selected the NCO kit right?

Dang secure python code makes it nearly impossible to fix that.. so I'll have to make the Italian NCO German..

Offline Turkish007

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 4.021
  • Mini-mod necromancer
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #17 on: 21-01-2013, 06:01:48 »
It was fun as hell; "Pew-pew-pew-pew! Die zombies!"

Offline titsmcgee852

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 464
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #18 on: 21-01-2013, 10:01:49 »
Having trouble with the shortcut. I have bf2 for steam, can anyone post a screenshot of what the shortcut address should look like? Thanks!

EDIT: I have

Target: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\FH2.exe" +modPath mods/fh2zombies
Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

When I open the shortcut, it asks me if I want to run the FH2 configuration, and no matter whether I press yes or no, it opens up a dialogue box that says that my fh2config.exe file can't be found, then nothing else happens ???

I'm not really sure how to fix this, since I don't have the steam version. I did notice something incorrect though:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

Should be:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\"

That's all I can think of at the moment, try that.
Still doesn't work, just opens up vanilla BF2 and then crashes after about ten seconds... :(

Offline Lupin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 270
    • View Profile
    • Lurkerchan
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #19 on: 22-01-2013, 05:01:36 »
Having trouble with the shortcut. I have bf2 for steam, can anyone post a screenshot of what the shortcut address should look like? Thanks!

EDIT: I have

Target: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\FH2.exe" +modPath mods/fh2zombies
Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

When I open the shortcut, it asks me if I want to run the FH2 configuration, and no matter whether I press yes or no, it opens up a dialogue box that says that my fh2config.exe file can't be found, then nothing else happens ???

I'm not really sure how to fix this, since I don't have the steam version. I did notice something incorrect though:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

Should be:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\"

That's all I can think of at the moment, try that.
Still doesn't work, just opens up vanilla BF2 and then crashes after about ten seconds... :(

I have no idea.. sorry.

EDIT:

Does your normal fh2 shortcut work?
« Last Edit: 22-01-2013, 05:01:09 by Lupin »

Offline |7th|Nighthawk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.277
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #20 on: 22-01-2013, 11:01:25 »
A friend of mine has a non working FH2 shortcut. He just started Vanilla and joined my server so that the games started the mod by itself.
"I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that..."

Offline Lupin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 270
    • View Profile
    • Lurkerchan
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #21 on: 22-01-2013, 13:01:14 »
I suppose you could launch the mod from in-game. I can't even remember why the shortcut was needed in the first place..

Something about shaders? I don't know.

Offline jan_kurator

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 2.269
  • Magnificent Mustard
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #22 on: 22-01-2013, 14:01:22 »
I suppose you could launch the mod from in-game. I can't even remember why the shortcut was needed in the first place..

Something about shaders? I don't know.

yes, shader were bugged. eveytime you launch mod from the game, shaders went black and white n shit while aiming.

Offline titsmcgee852

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 464
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #23 on: 22-01-2013, 17:01:00 »
Having trouble with the shortcut. I have bf2 for steam, can anyone post a screenshot of what the shortcut address should look like? Thanks!

EDIT: I have

Target: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\FH2.exe" +modPath mods/fh2zombies
Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

When I open the shortcut, it asks me if I want to run the FH2 configuration, and no matter whether I press yes or no, it opens up a dialogue box that says that my fh2config.exe file can't be found, then nothing else happens ???

I'm not really sure how to fix this, since I don't have the steam version. I did notice something incorrect though:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\mods"

Should be:

Start: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Battlefield 2\"

That's all I can think of at the moment, try that.
Still doesn't work, just opens up vanilla BF2 and then crashes after about ten seconds... :(

I have no idea.. sorry.

EDIT:

Does your normal fh2 shortcut work?
Yeah the normal shortcut works :(
Perhaps I have the shortcut info wrong. Can someone with the steam version of bf2 copy and paste what they inputted into the shortcut?

Offline |7th|Nighthawk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.277
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #24 on: 22-01-2013, 18:01:08 »
Does it still mess up the shaders if you start it in the game? I never experienced this since the new version of Forgotten Hope 2; neither does my friend who joined me that way.
"I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that..."

Offline Lupin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 270
    • View Profile
    • Lurkerchan
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #25 on: 24-01-2013, 05:01:39 »
Havocide says (8:32 PM):
 I was going to suggest launching fh2 and switching to zombies from the mod menu, as it uses the same shaders as FH2, it should be fine if you launch it from fh2 and not vBf2, is my thinking

Offline Turkish007

  • Masterspammer
  • ****
  • Posts: 4.021
  • Mini-mod necromancer
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #26 on: 26-01-2013, 17:01:47 »
Cant find the jap tank... Is it the PzKpfw IV Ausf. D on Brest with the writing in front of it you are talking about? cant find wake island converted too..

Offline Lupin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 270
    • View Profile
    • Lurkerchan
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #27 on: 27-01-2013, 02:01:15 »
Cant find the jap tank... Is it the PzKpfw IV Ausf. D on Brest with the writing in front of it you are talking about? cant find wake island converted too..

No, it's not on Brest.

I think I removed wake island due to problems.

Offline |7th|Nighthawk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.277
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #28 on: 28-01-2013, 10:01:50 »
Wake Island was always fun to play with friends. Two or three take the flags and one is on the arty or strafes with the P47. The new maps you added are fun too :)
"I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that..."

Offline |7th|Nighthawk

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.277
    • View Profile
Re: FH2 Zombies beta release! (1-19-13)
« Reply #29 on: 02-04-2013, 16:04:03 »
Bump. Any chance to get Wake Island working for the new version of the zombie mod? I've heard it is complicated to get an old map into a new version of FH2.
"I'm sorry Dave, I'm afraid I can't do that..."