Author Topic: FH2 Triple monitor Setup help  (Read 1057 times)

Offline Jimi Hendrix

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.182
  • Knowledge speaks, but wisdom listens
    • View Profile
FH2 Triple monitor Setup help
« on: 23-11-2010, 10:11:06 »
 Is it possible to run FH2 across 3 monitors like this;

http://www.youtube.com/watch?v=udl_KEmHLvU

 
Thanks,
 :o
« Last Edit: 23-11-2010, 16:11:43 by Jimi Hendrix »



Offline DLFReporter

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 4.727
  • Betatesting FH2 makes me edgy...
    • View Profile
Re: FH2 Dual monitor Setup help
« Reply #1 on: 23-11-2010, 10:11:19 »
Guess you need a Gfx card and the drivers to do it.
BF2/FH2 in itself has no support for this.

Edit: But I must admit, having those black lines at the monitor edges does ruin the immersion. Might work for a flightsim, but not in a FPS.
Gravity is a habit that is hard to shake off

Offline Jimi Hendrix

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.182
  • Knowledge speaks, but wisdom listens
    • View Profile
Re: FH2 Dual monitor Setup help
« Reply #2 on: 23-11-2010, 11:11:08 »
 I did find this: http://www.widescreenfixer.org/

 There is a plugin for BF2.

Quote
Usage:
------
For Battlefield 2 and Battlefield 2142, edit the shortcut and add:
+widescreen 1 +szx 1920 +szy 1200 (or whichever widescreen resolution you use)

1) Start Widescreen Fixer.
2) Select the game you'll be running.
3) Select the aspect ratio of your monitor.
4) Start the specific game.
5) Use ; (or whichever hotkey you set) to enable or disable.

 I will test this out and report back.


 ;)
« Last Edit: 23-11-2010, 11:11:47 by Jimi Hendrix »



Offline DLFReporter

  • FH-Betatester
  • ***
  • Posts: 4.727
  • Betatesting FH2 makes me edgy...
    • View Profile
Re: FH2 Dual monitor Setup help
« Reply #3 on: 23-11-2010, 12:11:40 »
Hmmm ok guess you could define having 3 screens as a widescreen. ;)
What Gfx card do you have? I'd love to know how the performance is.^^
Gravity is a habit that is hard to shake off

Offline Mud Buddha

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 844
    • View Profile
Re: FH2 Dual monitor Setup help
« Reply #4 on: 23-11-2010, 15:11:11 »
Make sure you get three monitors first, cuz I can't see how you're gonna play a shooter like FH with your crosshair between the two screens.  ;)
FH2 is the game, DarklyDreamingDexter is the name.

Offline Jimi Hendrix

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 1.182
  • Knowledge speaks, but wisdom listens
    • View Profile
Re: FH2 Dual monitor Setup help
« Reply #5 on: 23-11-2010, 17:11:12 »
Make sure you get three monitors first, cuz I can't see how you're gonna play a shooter like FH with your crosshair between the two screens.  ;)
oops, i corrected my subject. ty

 Yeah i ment 3 and i do have 3. Looks like im going to have to daisy chain them per usb cables., but i think this will work.

 8)



Offline Mud Buddha

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 844
    • View Profile
Re: FH2 Triple monitor Setup help
« Reply #6 on: 23-11-2010, 18:11:36 »
Be sure to post a pic when it works. I'm curious how FH looks on a multimonitor setup, and if you'd still be able to utilise the edge-of-screen trick to look through the fog of war.  :)
FH2 is the game, DarklyDreamingDexter is the name.